08 Mayıs 2024
  • İstanbul25°C
  • Ankara22°C
  • İzmir28°C

KARTAL YAT LİMANI HALKA SORULACAK!

Kartal Yat Limanı projesi için halkın görüş ve önerilerine başvurulacak. Halkın Katılımı Toplantısı 23 Ekim 14:00’da Emex Otel’de yapılacak…

Kartal Yat Limanı halka sorulacak!

05 Ekim 2014 Pazar 12:23

Dap Yapı tarafından Kartal’da inşa edilen İstmarina projesi kapsamında yer alan Kartal Yat Limanı projesi hakkında halkın görüşüne başvurulacak. 23 Ekim saat 14.00’da Emex Otel’de düzenlenecek toplantıda konuyla ilgili halkın görüş ve önerileri alınacak.

65 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilecek olan Kartal Yat Limanı’nın işletme hakkı 49 yıllığına Dap Yapı’ya verilecek. 420 yat kapasitesine sahip Kartal Yat Limanı projesi Kartal sahilinde Bostancı iskelesi ile Pendik Marina arasında bulunan kıyı şeridinde, Caddebostan-Pendik Sahil Yolu ile deniz arasında kalan Kum İskelesi olarak bilinen bölgede yükselecek.

Kartal Yat limanı tamamlandığında yatlara bağlama, barınma, atık ve atıksu alma gibi çevresel temizlik hizmetleri, akaryakıt hizmeti, güvenlik hizmetleri, bakım onarım hizmeti, sosyal, genel ve ofis hizmetleri verecek.   Projenin 2 yılda tamamlanması planlanıyor.

HABER:ŞENGÜL KIRMIZITAŞ
htemlak

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.