• BIST 2.785,16
  • Altın 1033.321
  • Dolar 17.912
  • Euro 18.2642
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 28 °C

Doğru proje satış sorunu yaşamıyor

Doğru proje satış sorunu yaşamıyor
Uransan A.Ş Pazarlama ve Satış Müdürü Gazi Çelik, “Tüm projelerimizi, vaat ettiğimizden de önce teslim etmemiz, kalite, sosyal donatı alanları, şehrin ortasında ama kargaşadan uzak lokasyonumuz bizi öne çıkarıyor” dedi.

Konut sektöründe klasik konut anlayışının yerini proje konutlara bırakmasıyla, birbiri ardına çok sayıda proje üretilirken, arz fazlalığı zaman zaman satışlarda sorun yaşanmasına, özellikle sektöre yeni giren firmaların faaliyetlerini durdurmalarına neden oluyor.

Buna karşın, doğru lokasyonda, hedef kitleye uygun üretilen ve yaşam alanları ile kaliteye özel önem veren konut projeleri, hem rakiplerinden sıyrılıyor, hem de hızla markalaşıyor.

Başkent’te de Ankapark, Ak Saray, yeni yapılan alışveriş merkezleri ile yeni gözde merkezi Anadolu Bulvarı’nda, başarılı konut projelerine imza atan ve Ankara’nın önemli marka değerlerinden biri olan Uran Holding de, elde ettiği başarıda, güven ve kalite kadar, “doğru lokasyon, doğru müşteri hedeflemesi ve doğru konumlanmanın” önemli etken olduğunu belirtiyor.

Uran Holding’e bağlı Uransan A.Ş Pazarlama ve Satış Müdürü Gazi Çelik, Ankara için çok değerli bir adada başlattıkları Prestij, Elit ve Mirage Bahçe Konutları’nın ardından çevreci özelliği ile öne çıkan Royal Plus Konutları’nı da sahiplerine belirttikleri tarihten önce teslim etmenin onurunu yaşadıklarını kaydetti.

Yaşam başlayan Royal Plus Konutları’nın sadece Urankent adasına değil, tüm Ankara’ya örnek konut projesi olarak inşaat başlangıç aşamasından itibaren büyük ilgi gördüğünü ifade eden Çelik, şunları söyledi:

“Kızılay’a 10 kilometre ve toplu ulaşım ile 15 dakika mesafede olan Royal Plus Konutları, hemen yanı başında inşa edilen ve tamamlandığında Ankara’nın en büyük AVM’lerinden birine komşu olacak. Ankapark’a yürüme mesafesindeki proje, Ak Saray’a en yakın konut projesi olmakla da değerine değer kattı. Çevreci özelliklere sahip projenin hemen önünde yer alan 20 bin metrekarelik Mehmet Hacim Kamoy Parkı, gerek proje içinde gerekse dışında geniş yaşam alanlarına imkan tanıyor. Uran Holding güvencesiyle zamanında teslim edilen konutlarda, evlerin planlamasından, kullanılan malzemeye kadar tüm detaylar müşterilerimizden tam not aldı ve bizleri çok kısa sürede başlayacağımız yeni proje öncesi heyecanlandırdı.”

Gazi Çelik, Royal Plus’ta, teslimler yeni olmasına karşın yüzde 88’lik bir satış başarısı yakaladıklarını belirterek, “Satıştaki dairelerimizde yeni proje öncesi başlattığımız 60 ay yüzde 0 faiz, 120 ay yüzde 0,43 faiz jestimiz de kısa sürede karşılık buldu. Tüm projelerimizi, vaat ettiğimizden de önce teslim etmemiz, kalite, sosyal donatı alanları, şehrin ortasında ama kargaşadan uzak lokasyonumuz bizi öne çıkarıyor” dedi.

-Yeni projenin ilk detayları-

Bu arada Uran Holding tarafından Uran ailesine giren ailelere yönelik verilen “Yaza Veda Yemeği”nde konuşan Gazi Çelik, yeni projeleri Queen Park’a dair kopyalar verdi.

Günümüzde yükselen projelerin en büyük eksiğinin doğa olduğunun altını çizen Çelik, “Urankent’teki 5’inci projemiz olacak Queen Park, hemen önündeki devasa Mehmet Hacim Kamoy Parkı, konfor ve kalitenin birleşmesi ile sadece bölgeye değil Başkent konut sektörüne ciddi değer katacak. Projenin lansmanı yapılmadan gelen büyük ilgi, daha önce yaptığımız ve büyük beğeni toplayan projelerimiz ile sağladığımız güvenden de kaynaklanıyor. Biz Ankara’nın göbeğinde sadece projeler yapmıyor, komşuluk ilişkilerine zemin hazırlayacak, doğa ile iç içe yaşam alanları da oluşturuyoruz” dedi.

hurriyetemlak.com

Bu haber toplam 758 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • STFA ailesine 3 önemli isim katıldı11 Aralık 2014 Perşembe 14:04
  • Konut fiyatları artmazsa...08 Aralık 2014 Pazartesi 07:38
  • ÇATIDER, ilk kez IFD Genel Kurulu’nda02 Aralık 2014 Salı 07:45
  • İnşaat sektörü hareketleniyor26 Kasım 2014 Çarşamba 09:15
  • Kayseri'ye büyük yatırımda anlaşıldı26 Kasım 2014 Çarşamba 08:40
  • Ant Yapı yurtdışına 3.30 milyar $ yatırdı20 Kasım 2014 Perşembe 08:00
  • Yapı kataloğu üyeleriyle buluştu18 Kasım 2014 Salı 08:45
  • Mesa'ya 3 ödül birden18 Kasım 2014 Salı 08:15
  • Nef'in yeni iş ortağı You Club Concierge13 Kasım 2014 Perşembe 10:30
  • "Mesa satılıyor" iddialarına cevap geldi13 Kasım 2014 Perşembe 08:50
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2008 - 2018 Haber İnşaat | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Haber Yazılımı: CM Bilişim