• BIST 2.785,16
  • Altın 1033.321
  • Dolar 17.912
  • Euro 18.2642
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 28 °C

Nurol Park’ta 2.500 lira taksitle

Nurol Park’ta 2.500 lira taksitle
Nurol GYO’nun İstanbul’un en önemli lokasyonlarından biri olan Güneşli’de hayata geçirdiği Nurol Park hızla yükseliyor.

Nurol Park, 5 futbol sahası büyüklüğündeki peyzaj alanı, geleneksel sokak yaşamından esinlenilen alışveriş alanları, avantajlı lokasyonu ve yüksek standartlardaki inşaat kalitesi ile huzurlu bir hayatın kapılarını aralıyor.

İstanbul’da seçkin projelere imza atan Nurol GYO’nun, modern mimari ile geleneksel mahalle hayatını bir arada sunduğu karma konut projesi Nurol Park, Güneşli’de hızla yükseliyor.  Metropol yaşamı içinde unutulmaya yüz tutan, samimi ve iletişim bağı güçlü mahalle dokusunun yeniden canlandığı Nurol Park, izole bir site yaşamından ziyade, cıvıl cıvıl bir sosyal çevre imkanı sunuyor. Geleneksel sokak yaşamından esinlenilen alışveriş alanları ile bölgenin yeni çekim noktası haline gelecek olan Nurol Park, Güneşli’nin de dokusunu değiştiriyor.  Bölgenin değerini yükseltecek Nurol Park’ta dilerseniz ailecek keyifli yürüyüşler yapabilir ya da dostlarınızı mahallenizin kafesinde, tıpkı evinizin konforundaymış gibi ağırlayabilirsiniz. 

Projede Nurol Park sakinlerine ve ziyaretçilere de açık olan sokak mağazaları bulunuyor. Bu mağazalar, alışveriş merkezlerinin boğuculuğu ve tek düzeliğinden sıkılanlar için farklı bir alternatif olarak ön plana çıkıyor. İstanbul’un eski alışveriş sokaklarından ilham alan Nurol Park, açık havada keyifli bir alışveriş deneyimini, güleryüzü ve sıcaklığı yeniden keşfetme imkanı sunuyor.

5 futbol sahası genişliğinde peyzaj alanı 
Nurol Park sosyal yaşamıyla olduğu kadar peyzaj alanlarıyla da fark yaratıyor. Tam 5 futbol sahası genişliğindeki peyzaj alanıyla dikkat çeken Nurol Park, doğadan gelen huzuru hayatınızın ayrılmaz bir parçası haline getiriyor. 43.200 m2 peyzaj alanı, yurtiçinde ve yurtdışında başarılı projelere imza atan Dalokay Design Studio tarafından tasarlandı.

Nurol Park, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı alçak katlı “loft”lardan, metrekare olarak daha küçük dairelerin yer aldığı “rezidans” ve” tower”lara kadar pek çok alternatifle keyifli bir yaşam sunuyor. 7 katlı iki blokta yer alan 84 loft dairesi, genç profesyonellerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış 544 rezidans dairesi ve 3 blokta yer alan toplam 884 tower dairesi ile Nurol Park, her detayı yüksek konfor için özel olarak düşünülmüş bir mimari proje olarak hızla yükselmeye devam ediyor. Balkonlu ferah daireler, bu mimari anlayışın ürünü olarak şekilleniyor.  Aynı mimari anlayışı ofisler için de uygulayan Nurol Park, toplam 19.000 m2’de yer alan ofis alanlarında da mükemmel çalışma ortamını yaratmak için teknoloji ve fonksiyonelliği bir arada kullanıyor. 

Ulaşım kolaylığı avantajı
Basın Ekspress yolu üzerinde, Güneşli’nin en prestijli arsasında yer alan Nurol Park, ulaşım kolaylığı açısından da stratejik bir konumda bulunuyor.  İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak anılan bölgedeki Nurol Park, Avrupa Yakası’nın en önemli ana arterlerinin de tam ortasında yer alıyor. E-5 ve TEM karayollarını birbirine bağlayan Basın Ekspress Yolu’ndaki Nurol Park, Atatürk Havalimanı kadar yeni yapılacak 3. havaalanına da çok yakın. Ayrıca projenin sağ ve sol kapılarının hemen yanında bulunan iki Metro durağı da Nurol Park sakinlerinin şehrin dört bir yanına kolayca ulaşmasını sağlıyor. Önemli iş merkezlerinin göbeğindeki projede evinizin işinize yakınlığının getireceği lüksü sonuna kadar yaşayacaksınız. Üstelik işyerinizi  Nurol Park’taki modern ofislere taşıyarak hem İstanbul’un en önemli iş merkezlerinden birinde yerinizi alabilir hem de ev ve iş yerinizi aynı mahalleye taşıyabilirsiniz.

Avantajlı kampanyalar sürüyor
Yarım asırlık tecrübesiyle yurtiçi ve yurtdışında pek çok önemli projeye imza atan Nurol Şirketler Grubu’nun bir parçası olan Nurol GYO, yüksek standartlı, kaliteli projeler üretme misyonunu Nurol Park projesinde de sürdürüyor. Hürriyet Medya Towers’ın bulunduğu araziyi 127,5 milyon dolara satın alan Nurol GYO, proje için toplam 460 milyon dolar yatırım yapıyor. Satışları hızla devam eden Nurol Park’ta avantajlı kampanyalar da sürüyor.” 50 ay 0 faiz” imkanının yanı sıra “2.500 TL’den başlayan taksit fırsatı” veya “peşin alımlarda % 15 indirim” imkanı da sunan Nurol Park, ziyaretçilerini örnek dairesinde ağırlıyor. 


hurriyetemlak.com

Bu haber toplam 723 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Plaza Cubes yüzde 40 büyüme hedefliyor02 Aralık 2014 Salı 09:18
  • EVvel İstanbul 290 bin liraya02 Aralık 2014 Salı 07:00
  • Vadi İstanbul daire fiyatları! 3 milyona kadar çıkıyor!26 Kasım 2014 Çarşamba 09:20
  • Büyükçekmece’ye Luxury Designer Outlet26 Kasım 2014 Çarşamba 08:25
  • G - YOO'da ulaşılabilir fiyata lüks26 Kasım 2014 Çarşamba 07:00
  • Yenikapı yeni baştan23 Kasım 2014 Pazar 08:20
  • Evvel İstanbul tam fiyat listesi! 24 ay 0 faizle!21 Kasım 2014 Cuma 07:00
  • Zekeriyaköy Köy projesi satışa çıktı!18 Kasım 2014 Salı 08:50
  • Tarlabaşı360'ta lansman fırsatları18 Kasım 2014 Salı 07:45
  • Garden Hill'de 465 bin liraya 2+1!13 Kasım 2014 Perşembe 09:30
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2008 - 2018 Haber İnşaat | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Haber Yazılımı: CM Bilişim