• BIST 2.785,16
  • Altın 1033.321
  • Dolar 17.912
  • Euro 18.2642
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 28 °C

N Loft Ankara ATO Congresium'da

N Loft Ankara ATO Congresium'da
Bitez inşaat,9-12 EKİM 2014 tarihinde Ankara ATO Congresium’da “NLOFT” Urla projesini tanıtmak üzere katılımcı olarak yerini alıyor.

Bodrum inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden Bitez inşaat,9-12 EKİM 2014 tarihinde Ankara ATO Congresium’da “NLOFT” Urla projesini tanıtmak üzere katılımcı olarak yerini alıyor.
 
Gayrimenkul sektörünün başkent Ankara’daki en büyük buluşması, sektörün lider kuruluşları, en seçkin konut ve işyeri projeleriyle 9-12 Ekim 2014 tarihlerinde bir araya geliyor.
 
N Loft kampanya ve iletişim bilgileri
 
Hızla gelişen ve büyüyen inşaat sektöründe, marka değeri kazanmış ya da bu yolda ilerleyen, yenilikçi, gelişmelere açık, çağımız beklentilerine uygun yapılar üreten lider kuruluşlar arasında yerini almayı hedefleyen Bitez İnşaat “Kusursuz Aşk””NLOFT” Urla Projesiyle fuarda ziyaretcilerini bekliyor.
 
Bitez İnşaat, Ahmet TURAN (İnşaat Mühendisi, “ İ.T.Ü ”) ve Mustafa TURAN (Y. Mimar, “ BTÜ ”) ortaklığında 2010 yılı itibari ile yeni bir atılıma geçmiş olup yurt içi ve yurt dışı projeler üreterek dünya standartlarında hizmet sunmayı hedefleyen Bitez İnşaat’ın devam eden projesi,N LOFT; İzmir’de yeni bir yaşantının hayalini kuranlar için Urla’nın sakinliğini lüks yaşamın gereksinimleriyle modern bir tasarımda ustalıkla buluşturuyor.
 
N Loft nerede?
 
İzmir merkeze 25 dakika, otoban üzerinden İzmir Menderes Hava Limanı’na, Çeşme’ye ve Alaçatı’ya 30 dakika uzaklıkta konumlanan N LOFT 5,512 metrekare arsa üzerine 44 adet lüks daireden oluşuyor.
 
Kendine has tarihi bir doku barındıran Urla merkeze 10 dakika mesafede, sabah kahvaltılarınızı ve akşam yemeklerinizi keyifle yiyebileceğiniz balık restoranlarıyla meşhur Urla İskelesi’ne ise beş dakika mesafede yeni bir yaşam başlıyor.
 
N LOFT, bahçe ve loft daireleri olmak üzere 4 farklı temel plan düzeninde tasarlanmış olup, yüzme havuzu,fitness ve bistronun yer aldığı avlu-bahçeyi çevreleyen 6 farklı bloktan oluşuyor. Ayrıca N LOFT, 1,200 metrekare kapalı otoparkı ve kontrollü giriş/çıkışları ile sizlere 7/24 güvenli ve huzurlu bir yaşam vaad ediyor.
 
Yalın şıklığından ödün vermeyen N LOFT, yerden ısıtma ve iklimlendirme sistemleri ile 4 mevsim konforunuza, yalıtımlı giydirme cephe sistemleri ile de yatırımınız ve bütçenize katkı sağlıyor.
 
Kapısından penceresine, banyosundan mutfağına kadar her detay sizler için düşünülüp ,titizlikle tasarlandı…
 
N LOFT, sizleri ortak avlusunda tasarlanan sosyal yaşantının keyfini sürmeye davet ediyor.

milliyetemlak

Bu haber toplam 917 defa okunmuştur
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 - 2018 Haber İnşaat | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim