• BIST 2.785,16
  • Altın 1033.321
  • Dolar 17.912
  • Euro 18.2642
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 28 °C

Özmeksan'dan 6 proje

Özmeksan'dan 6 proje
Özemeksan, Bornova ve Bayraklı bölgesinde yapımı devam eden 6 farklı projeyle geliyor.

Sektörde 20 yılı geride bırakan Özemeksan, Bornova ve Bayraklı bölgesinde yapımı devam eden 
6 farklı projeyle bölgenin konut ve ofis ihtiyacına yönelik çözümler üretiyor. 
 
Bugüne dek 600 konut inşa eden, kalite ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Özemeksan, yeni projeleri İkon Şehrin Evleri, İkon Ofis, İkon Tria, İkon Plaza, İkon Villalar ve Yeşilova'da 300 dairenin yer aldığı ilk site projesini 2015 yılı sonuna dek tamamlamayı hedefliyor.
 
Profesyonel bir ekiple hizmet verdiklerini söyleyen Özemeksan Kurucusu Binali Özbaykız, 
yıllardır edindikleri deneyimle kaliteyi önde tuttuklarını belirterek, “İmza attığımız her projede güven algısını daha da yükseltiyoruz” dedi.
 
İzmir'de konut açığı bulunmasına rağmen yeni arsa üretmekte zorluk çektiklerini ifade eden  Özbaykız, “Bayraklı ve Bornova bölgesindeki projelerimizle tanınıyoruz. İzmir'in yükselen değeri olan bu iki bölgede farklı ofis ve rezidans projelerimizi sürdüreceğiz. Yeni kent merkezinde arsa arayışımız sürüyor. Uygun arsa bulursak, Karşıyaka ve Mavişehir bölgesinde de inşaat yapmak istiyoruz” diye konuştu.
 
İzmir'de arsa fiyatlarının sürekli yükseldiğini ve bu durumun ev sahibi olmak isteyenlerin aleyhine olduğunu ifade eden Binali Özbaykız, kentsel dönüşümün bu soruna bir çözüm olabileceğini, ancak mevcut işleyişin oldukça yavaş olduğunu dile getirdi.
Kentsel dönüşümde konut sahiplerinin en yüksek parayı veren müteahhite evini teslim ettiğini ve 
bu durumun da inşaat kalitesinde düşmelere neden olabileceği uyarısında bulunan Özbaykız, 
kentsel dönüşümde belli standartların belirlenmesi ve denetimlerin etkin yapılması gerektiğinin altını çizdi. 
 
Amacımız bir değer yaratmak...
Kuruldukları günden bugüne dek ağırlıklı olarak konut projeleri yaptıklarını özellikle gelişmekte olan Bayraklı bölgesinde modern ofis ihtiyacı olduğu için İkon Ofis projesine başladıklarını söyleyen Özbaykız sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizim amacımız çok para kazanmak değil; arkamızda bir değer yaratmak. İnsanlar her zaman gayrimenkulu güvenilir bir yatırım aracı olarak gördü. Yatırım amacıyla ev sahibi olmak isteyenler evin konumu ve malzeme kalitesine de dikkat etmeli. Markamızı birçok kişi biliyordu. Şimdi herkesin tanıması için çalışıyoruz. Biz insanlara kalite ve güveni bir arada sunduk. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz”
 
Başarılı projeleriyle dikkat çekiyor...
Bugüne dek Bayraklı Megaron, İkon Bayraklı, Elit Life İkon Dumlupınar Özemeksan projelerini tamamlayan Özemeksan, Bayraklı ve Bornova bölgesindeki yeni projeleri İkon Şehrin Evleri, İkon Ofis, İkon Tria, İkon Plaza, Yeşilova'daki site projesini ve İkon Villalar'ı da 2015 yılı sonuna dek tamamlamayı hedefliyor.

milliyetemlak

Bu haber toplam 865 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 - 2018 Haber İnşaat | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim