• BIST 2.785,16
  • Altın 1033.321
  • Dolar 17.912
  • Euro 18.2642
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 28 °C

Triyanda Masal satışa çıktı

Triyanda Masal satışa çıktı
Torbalı Ayrancılar'da yapımı hızla devam eden Egesel Triyanda Masal projesiyle kalite çıtasını yükselten Egesel İnşaat, sektörde 20 yılı geride bıraktı.

1995 yılından bu yana İzmir'de prestijli konut projelerine imza atan Egesel İnşaat, gerek inşaat kalitesi, gerekse konforu ön planda tutan tasarım ve uygulamalarıyla konut sahibi olmak isteyenlere yeni bir yaşam biçimi sunuyor. 
 
Torbalı Ayrancılar'da yapımı devam eden ve bölgeye büyük değer katacak Triyanda Masal projesi ile son dönemde adından sıkça söz ettiren Egesel İnşaat, insanı ön planda tutan ve sosyal donatılara özel önem veren yapısıyla sıradışı bir firma profili çiziyor.
 
Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, 20 yıl önce sadece bina değil, değer yaratmak için yola çıktıklarını ve bugün istikrarlı ve deneyimli bir ekiple kalite çıtasını yükselttiklerini söyledi.
 
Gerçekleştirdikleri tüm projelerde kalite ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tuttuklarını vurgulayan Şahin, “İyi bir taş ustası olan babam Ali Şahin'den edindiğim çok önemli dersler var. Bana 'Para dipsiz bir kuyudur. Kazanmanın sonu yok. Değerlerinden asla vazgeçme' derdi. Ben de hem kişisel olarak hem de,  Egesel İnşaat olarak her zaman bu söze uygun davrandım. Çalışma arkadaşlarımı kendi ailemden kabul ettim. Onlar da yaşama geçirdiğimiz her projeyi kendilerininmiş gibi benimsedi. Bizim başarımızın sırrı, sorumluluk anlayışıyla, hareket etmek, işimizi sevmek ve insanları önemsemekten geçiyor” diye konuştu.
 
İnşaat sektörüne Özdere'de gerçekleştirdiği villa projesiyle başladığını ve bugüne dek yüzlerce konut inşa ettiklerini dile getiren Hüseyin Şahin, ailenin 3'üncü kuşak temsilcileri Meltem ve Özgün Şahin'in de katılımıyla sektörde hedef büyüttüklerini ve ivme kazandıklarını dile getirdi.
 
İzmir'de çok sayıda sağlıksız konut bulunmasına rağmen, bir türlü harekete geçirilemeyen kentsel dönüşüm sistemiyle bir yere varılamayacağını savunan Şahin, “Kent merkezinde yeni arsa yaratmak artık mümkün değil. Biz de yeni kent merkezleri yaratmak ve yaşanabilir mimari değerler inşa etmek için Torbalı bölgesini tercih ettik. Bu bölge gerek çevre yolu, İzban ve havaalanı, gerekse de eğitim kurumları ve hastanelere yakın konumuyla önemli bir çekim merkezi olacak. Biz insanlara yalnızca bir ev değil bir yaşam biçimi sunuyoruz” ifadesini kullandı.
 
Egesel İnşaat'ın kendi çizgisi, altyapısı ve insan kaynağıyla gelişime açık bir şirket olduğunu belirten Hüseyin Şahin, piyasa koşullarını ve ekonomik konjonktürü iyi değerlendirdikleri için krizlerden güçlenerek çıktıklarını,  Torbalı, Gaziemir ve Bayraklı bölgesinde yeni prestij projelerine imza atacaklarını söyledi. 
 
Egesel Triyanda Evleri'nin yüzde 77'si Yeşil alan
 
30 bin metrekare alan üzerinde toplam 317 adet konutun yer aldığı Triyanda Masal, birçok özelliğiyle öne çıkıyor. Projede yeşil alanlara özel önem verilirken; Evlerin yüzde 77'si özel peyzajla ayrılmış yeşil alanlardan oluşuyor. Ev sahiplerine çok amaçlı spor sahası, açık hava sineması, market, cafe, 1000 metrekarelik kapalı fitness salonu, çocuk oyun parkları, yürüyüş parkurları, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, 24 saat kameralı güvenlik sistemi ve açık otopark alanı gibi birçok olanak sunuluyor.  Konutlarda, doğalgaz merkezi sistem, ankastre ocak, fırın, davlumbaz ve multisplit klimalar bulunuyor.
 
Ulaşım Olanaklarıyla Dikkat Çekiyor
 
Triyanda Masal, ulaşım olanaklarıyla da öne çıkıyor. İzban ve çevre yoluna 5 dakika, Torbalı merkeze 15 dakika, havalanına ise 10 dakika mesafede yer alan proje bu özellikleriyle büyük talep görüyor. Triyanda Masal'da hizmet verecek ücretsiz ring seferleri de konut sahiplerine büyük avantaj sağlayacak. 

milliyetemlak

Bu haber toplam 842 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 - 2018 Haber İnşaat | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim