• BIST 2.785,16
  • Altın 1033.321
  • Dolar 17.912
  • Euro 18.2642
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 28 °C

Point Bornova'da her hafta bir kat yükseliyor

Point Bornova'da her hafta bir kat yükseliyor
Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin hayata geçirdiği Point Bornova’da en zorlu etap geride bırakıldı. 50 katlı, 200 metre yükseklikteki İzmir’in en büyük karma projesi, planlandığı gibi 2015’in son çeyreğinde teslim edilecek. Yeni bir çekim merkezi olacak

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme, İzmir’in en büyük, Türkiye’nin de sayılı karma projelerinden Point Bornova, mutlu sona adım adım ilerliyor. 300 bin metrekare inşaatın, zemin iyileştirmeyi de içeren 120 bin metrekarelik en zor bölümü planlandığı sürede tamamlandı. Önümüzdeki süreçte her hafta bir kat çıkılacak ve İzmir adım adım yükselen bir devle tanışacak. 

Türkiye’nin ilk üstü açılır ve kapanır AVM’sini de içeren 50 katlı, 200 metre yükseklikteki projede konutlar hedeflendiği gibi 2015’in son çeyreğinde teslim edilecek. Alışveriş ile kaliteli yaşamı bir araya getiren, hem ziyaretçilerine hem de yaşayanlarına doğayla iç içe ortam sunan Point Bornova’daki 629 daireden son 56’sı da satışa sunuldu. 

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, İzmir’in değerine değer katacak böyle prestijli bir projeyi kazandırıyor olmanın gururunu yaşadıklarını açıkladı. Kavuk, Point Bornova’nın aralarında dünya devlerinin de olduğu sürpriz markaları bir araya getiren alışveriş, yaşam ve eğlence alanıyla da bir ilke imza atacağını dile getirirken, “öncü yatırımlarımızdan biri olan Point Bornova’da insan hayatını kolaylaştırmayı ve çevresiyle uyumlu bir yaşam merkezi yaratmayı hedefledik. Büyük bir hızla devam eden çalışmalarımızı planladığımız zamanda tamamlayacağız. 55 bin metrekarede 170’dan fazla kiralanabilir ticari alana sahip Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin kiralama ve yönetim süreçleri de tüm hızıyla devam ediyor. İzmir’in sembolleri arasına girecek böyle bir projeye yakışacak markalar üzerinde titizlikle çalışıyoruz. Moda, teknoloji, spor, eğlence, alışveriş ve rezidans konforunu aynı çatı altında toplayan Point Bornova, sadece İzmir’in değil, bölgemizin ve ülkemizin de yeni çekim merkezi olacak” dedi. 

hurriyet

Bu haber toplam 757 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 - 2018 Haber İnşaat | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim