• BIST 2.785,16
  • Altın 1033.321
  • Dolar 17.912
  • Euro 18.2642
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 28 °C

Gül Yapı Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’nda

Gül Yapı Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’nda
Gül Yapı ve Gül Proje, Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’na katılıyor

Gül Yapı ve Gül Proje, Kale Kent, Gül Park Yaşam ve Eyüp Palas projelerini Birleşik Arap Emirlikleri’nin Abu Dabi kentinde düzenlenen 6. Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda tanıtacak. 20-22 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda üç projenin de Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Kuveyt ve Yemenli yatırımcılardan büyük ilgi görmesi bekleniyor
 
Doğayla uyumlu, kaliteli ve konforlu yaşam alanları inşa eden Gül Yapı ve Gül Proje, Kale Kent, Gül Park Yaşam ve Eyüp Palas projeleriyle 6. Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda yerini aldı.  Birleşik Arap Emirlikleri’nin Abu Dabi kentinde düzenlenen fuar, 20-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuarda, üç projenin de Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Kuveyt ve Yemenli yatırımcılardan büyük ilgi görmesi bekleniyor. 
 
6. Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda tanıtılacak olan Kale Kent, Beylikdüzü’nde 100 bin metrekarelik alanda hayata geçiyor. 1.471 konuttan oluşan Kale Kent, iki etap halinde inşa ediliyor. Arazinin yüzde 73’ü peyzaja ayrılan proje, sakinlerine doğanın içinde spordan eğlenceye, alışverişten dinlenme alanlarına kadar bir çok mekanı bir arada sunuyor. 
 
Fuarda uluslar arası konut alıcısının beğenisine sunulacak olan bir diğer proje ise Gül Park Yaşam. Beylikdüzü’nde 35 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Gül Park Yaşam, 6 blokta 564 konuttan oluşuyor. 1+0’dan 3+1’e geniş daire seçeneğinin bulunduğu projede 65 adet de mağaza yer alıyor. Fuarda görücüye çıkacak olan üçüncü proje ise Eyüp Palas. Eyüp’te 1.772 metrekare arsa üzerinde yükselen Eyüp Palas, iki blokta 124 daire ve 9 ticari üniteden oluşuyor. Projede 1+1, 2+1, 2+1 dublex, 3+1, 3+1 dublex, 4+1 ve 4+1 dublex daireler bulunuyor. Eyüp Palas, dünyanın ikinci, Türkiye’ninse en büyük eğlence merkezi Vialand’e yürüme mesafesinde yer alıyor. 
 
Türkiye’yi ve projelerimizi anlatacağız
 
Mütekabiliyet Yasası’nın çıkmasından sonra Körfez ülkelerinden ve Türki Cumhuriyetler’den  Türkiye’ye büyük talep olduğunu söyleyen Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, “Türkiye, Arap yatırımcıların ev almak istediği ülkelerin başında geliyor. Bu talep doğrultusunda hem Türkiye’nin sunduğu yatırım fırsatlarını hem de Kale Kent, Gül Park Yaşam ve Eyüp Palas projelerini uluslararası yatırımcılara anlatalım istedik. Bu nedenle 6. Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katıldık” dedi. 
 
Türkiye’nin bulunduğu lokasyonda güvenli bir liman olduğunu belirten Metin Gül, “Özellikle Arap yatırımcılardan Türkiye’ye yoğun ilgi var. Araplar, Türkiye’den hem oturum hem de yatırım amaçlı konut alıyor. Yaz mevsimini özellikle de Ramazan ayını Türkiye’de kendi evlerinde geçirmek Araplar için artık olmazsa olmaz bir yaşam biçimi haline geldi. Bu nedenle konut projelerine talep oldukça fazla” diye konuştu.  
 

milliyet

Bu haber toplam 836 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 - 2018 Haber İnşaat | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim