• BIST 2.785,16
  • Altın 1033.321
  • Dolar 17.912
  • Euro 18.2642
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 28 °C

Yapı sektörü İzmir'de buluşuyor

Yapı sektörü İzmir'de buluşuyor
Yapı Fuarı–Turkeybuild İzmir, 6 - 9 Kasım tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda sektördeki en son yenilik ve teknolojileri sergileyecek.

YEM Fuarcılık tarafından Türk yapı sektörünün en köklü ve en görkemli organizasyonlarından olan Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, Kasım ayında 20. kez ziyaretçileri ile buluşacak. Ege Bölgesi’nin yapı sektörü dışında da en büyük ticari buluşmalarından olan Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir’de, en yeni teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergilenerek yeni iş bağlantıları için fırsatlar gündeme gelecek.
 
Türkiye ekonomisinin yükselen değeri yapı sektöründe, yılın en önemli organizasyonlarından biri olan bu fuarın uluslararası boyutuna da dikkat çeken YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer şunları söyledi: “Sırasıyla önce İstanbul sonra da Ankara da düzenlediğimiz fuarlarımızın ardından Kasım ayında İzmir’de düzenleyeceğimiz, Ege ve Akdeniz Bölgesi’ndeki yapı profesyonellerini bir araya getireceğimiz Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’i heyecanla bekliyoruz. YEM Fuarcılık’ın 37 yıllık tecrübesiyle başarısını her yıl daha da ileriye taşıyan fuarımızın bu yıl da yaratacağı yeni iş ve işbirliği olanakları ile öncelikle düzenlendiği Ege Bölgesi’ne ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Tüm sektör profesyonellerini bu önemli buluşmada yerlerini almaya ve sektörün heyecanına ortak olmaya davet ediyoruz.”
 
Katılımcılara eşsiz iş fırsatları sunan ve ziyaretçiler için de farklı seçenekleri bir arada bulabilecekleri özel bir platform oluşturan Yapı Fuarları–Turkeybuild, her yıl istikrarlı biçimde büyüyor ve yapı sektörü profesyonellerine sağladığı faydayı sürekli arttırarak yapı sektörünün tüm aktörleri tarafından yakından takip ediliyor. Yapı Fuarı–Turkeybuild İzmir, ulusal veya global firmaların yanı sıra, mesleki platformları, STK’ları, resmi veya yerel yönetim temsilcilerini, akademisyenleri ve öğrencileri bir araya getirerek, sektöre değer katanların yanında yerini alıyor.
 
20. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, Ege ve Akdeniz’in en büyük sektörel buluşması
Yapı Fuarı–Turkeybuild İzmir, geçtiğimiz yıllarda %30 büyüyerek, 19.500 m2’ye ulaşan sergileme alanı ile bu yıl da Ege ve Akdeniz Bölgesi’nin en büyük sektörel buluşması olmaya devam edecek. Yapı Fuarı–Turkeybuild İstanbul’dan sonra sergileme alanı bazında, 2. büyük sektör buluşması olma özelliğini taşıyan fuar bölge profesyonellerini bir araya getirilmesine 20. kez ev sahipliği yapacak. 
 
350’yi aşkın katılımcı firmanın binlerce ürün çeşidini yaklaşık 30 bin ziyaretçiyle buluşturan 20. Yapı Fuarı–Turkeybuild İzmir, turizm sezonunun bitimiyle beraber hareketlenen inşaat malzemeleri pazarına her yıl olduğu gibi bu yıl da ivme kazandıracak. Turizm yapılarının yanı sıra yazlık konut yatırımları ve tadilat çalışmaları ile Türk yapı malzemeleri sektörü için büyük önem taşıyan bu dinamik pazar için bölgenin sektör profesyonelleri Yapı Fuarı–Turkeybuild İzmir’de bir araya gelecek. 
 
Fuar Katılımcılarına KOSGEB VE İZTO Desteği

KOSGEB ve İZTO, sağladıkları hibe ve yardımlarla KOBİ’lere Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’de yer almaları için destek veriyor. KOSGEB - Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, 20. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’e katılacak firmalara da, hibe ve desteklerin en üstünde yer alan “Uluslararası İhtisas Fuarı” kategorisinden  yararlanma fırsatı sunuyor. 
 
KOSGEB’e üye olan KOBİ’lere verilen bu destek kapsamında, katılımcıların 50 m²’ye kadar kullanacakları alanlarda, m2 başına uygulanan 120 TL’lik katılım bedeli KOSGEB tarafından karşılanıyor. İZTO-İzmir Ticaret Odası da 20. Yapı Fuarı–Turkeybuild İzmir’e katılacak üyelerinin, 6 m2 standsız katılım bedelini üstlenerek destek veriyor. 

milliyetemlak

Bu haber toplam 801 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 - 2018 Haber İnşaat | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim